На Тернопільщині відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику Тарасу Гогусю

Опубліковано в Новини 07.12.2023

У селі Гаї-Гречинські Байковецької громади відкрили памʼятну дошку захиснику України Тарасу Гогусю - старшому сержанту поліцейського взводу №1 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».

Про це у мережі повідомив виконувач обов’язків голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

– Завдяки таким як Тарас, і тисячам інших хоробрих воїнів ми сьогодні маємо Україну. Мав за честь служити з Тарасом в одному батальйоні «Тернопіль» у 2015 році. Він був справжнім воїном, патріотом. Захищав Україну від ворога ще з 2014 року у найгарячіших точках. На жаль, загинув 27 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання,– каже Володимир Болєщук. – Він віддав найдорожче за Україну - своє життя. А наш обовʼязок зробити так, щоб памʼять про нього була назавжди. Щоб наступні покоління памʼятали про Героя Тараса Гогуся, який роками і до останнього подиху боровся за волю і незалежність української держави.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.