Уродженцю Тернопільщини, який пропагував «руський мір» у соцмережі, повідомили про підозру

Опубліковано в Новини 07.12.2023

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру уродженцю Тернопільщини, зареєстрованому на Луганщині, що проживає у Криму, який виправдовував збройну агресію РФ проти України та публікував агітаційні матеріали на підтримку військовослужбовців країни-агресора (ч. 3 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний з 22 квітня по 22 липня 2022 року, діючи умисно, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі «Одноклассники», поширював матеріали у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України.
Типовими дописами на сторінці чоловіка є такі й подібні їм: «Поддержим наших бойцов! Я поддерживаю путина я поддерживаю армию россии я поддерживаю донбасс #своихнебросаем вся россия вместе с нами» з зображеннями прапора російської федерації та георгіївської стрічки.
Спеціальне досудове розслідування здійснюють слідчі управління СБ України в Тернопільській області.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.