Чортків’янин Олександр Байрак знову завоював медалі на змаганнях зі змішаних єдиноборств

Опубліковано в Новини 04.12.2023

Чортків’янин Олександр Байрак, Чемпіон України зі змішаних бойових мистецтв, продовжує вдосконалювати свої навики та брати участь у різноманітних змаганнях та турнірах.

Цього Сашко знову привіз до Чорткова медалі, повідомляє Чортківська міська рада.

У Тернополі відбувся Кубок Тернополя «Ternopil MMA Cup» зі змішаних єдиноборств. У турнірі взяли участь 180 спортсменів з Тернопільської, Львівської, Закарпатської, Хмельницької, Івано-Франківської областей, багатьох спортивних клубів України.

Чортків та Чортківську міську дитячо-юнацьку спортивну школу знову потужно представив наш Сашко, зайнявши 2 місце серед юнаків 10-11 років у ваговій категорії до 37 кг. Теж достойний результат Олександр продемонстрував на черговому Всеукраїнському турнірі – Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств ММА «Lemberg Fight Cup», присвячений пам’яті Ігоря Слюсарчука. Там наш боєць виборов 3 місце серед юнаків 10-11 років у ваговій категорії до 37 кг, – зазначили у міськраді.  

Нагадаємо, у травні Сашко став переможцем Чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих. Юний боєць виявився найкращим у віковій групі 10-11 років та ваговій категорії до 34 кг.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.