Тернополянин Владислав Касіян став чемпіоном світу з кікбоксингу

Опубліковано в Новини 03.12.2023

З 17 по 25 листопада у м. Альбуфейра (Португалія) пройшов Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією Wako, участь в якому брав і тернополянин Владислав Касіян.

У віковій категорії разом із тернополянином за перемогу змагалися ще 16 спортсменів з різних країн світу, зокрема, Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану та Греції. Владислав провів чотири поєдинки.

Наш спортсмен вдруге зустрівся з представником Ізраїлю. Це друга перемога над суперником, яка дала можливість тернополянину пройти в 1/4. 

В 1/4 був суперник із Казахстану, а в 1/2 боротьба з представником Азербайджану.

Завдяки настановам тренера, правильному плану на бій та характеру Владислав Касіян здобув перемогу та вихід у фінал Чемпіонату світу.

У фіналі відбулося протистояння українця та спортсмена із Греції, результатом боротьби стало те, що тернополянин здобув титул чемпіона світу з кікбоксингу WAKO.

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.