На Тернопільщині прогнозують погіршення погоди

Опубліковано в Новини 30.11.2023
Учора, 29 листопада, під головуванням начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша відбулось засідання обласного Штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язане з погіршенням погодних умов.
Під час засідання обговорили готовність до реагування на можливі надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків на території області, стан енергозабезпечення в складних погодних умовах.
Представники структурних підрозділів прозвітували про стан утримання автомобільних доріг державного значення на Тернопільщині. Наразі підрядними організаціями розпочато чергування спеціальної техніки: 19 піскорозкидачів та 18 навантажувачів. У випадку необхідності буде залучено ще 55 додаткових одиниць спецтехніки.
На засіданні начальник Тернопільської ОВА наголосив:
представникам усіх громад області максимально залучити снігоочисну техніку; перевірити готовність усіх Пунктів Незламності та справність генераторів; забезпечити у закладах охорони здоров’я, які розташовані вздовж основних транспортних шляхів, необхідною кількістю медичних працівників, які надають екстрену медичну допомогу; підготувати місця для тимчасових стоянок транзитного транспорту; активізувати міжвідомчу взаємодію всіх спеціалізованих служб районів.
За даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології на території області впродовж 30 листопада – 4 грудня очікуються складні погодні умови. 30 листопада – очікується сніг та сильний вітер. Температура вночі 5 – 10° морозу, вдень від -3° до +2°. Цими вихідними на Тернопільщині очікується мокрий сніг та ожеледиця на дорогах.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.