У Тернополі на каналізаційно-насосних станціях влаштовують резервне електроживлення

Опубліковано в Новини 29.11.2023
Завдяки Міністерство охорони здоров'я України та Світовому банку Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня отримала апарат КТ «Revolution Maxima 55».
Наявність КТ-обладнання є обовʼязковою вимогою НСЗУ для контрактування закладу за Програмою медичних гарантій.
Це передбачає, що медзаклад зможе значно збільшити кількість пацієнтів, які потребують сучасного методу обстеження на безоплатній основі.
На базі Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні створено єдиний в області інсультний центр – STROKE-CENTER – який оснащено сучасним медобладнанням.
Щорічно отримати медичну допомогу тут може близько 1 500 пацієнтів із гострим мозковим інсультом, медзаклад також надає медичну допомогу населенню всього регіону.
Витрати на діагностику та лікування таких пацієнтів покриваються у рамках пакета НСЗУ «Медична допомога при гострому мозковому інсульті».
Наразі компʼютерний томограф вже змонтовано, а медичний персонал проходитиме необхідне кваліфіковане навчання для подальшої роботи з ним.
 
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.