На якому етапі ремонт шляхопроводу біля Тернополя?

Опубліковано в Новини 24.11.2023
Ремонт споруди на 1 кілометрі траси Р-41 Обхід Тернополя наближується до завершення. Лівий проїзд вкрили водонепроникною мембраною.
Гідроізоляція захистить проїзну частину шляхопроводу через залізничну колію від проникнення та шкідливого впливу води, хімічно агресивних рідин, стічних вод тощо. Також вона забезпечить надійну експлуатацію та підвищить довговічність мосту. Спеціальне покриття мостобудівники нанесли в 3 шари.
Аналогічна тришарова гідроізоляція буде влаштована на правій частині штучної споруди, коли там розпочнуться ремонтні роботи.
Нагадаємо, 42-метровий аварійний шляхопровід біля ТРЦ «Подоляни» на трасі Р-41 Обхід Тернополя Служба відновлення ремонтує через високий ризик руйнування та численні пошкодження споруди за кошти Європейського інвестиційного банку.
Р-41 Обхід Тернополя належить до доріг з високою інтенсивністю руху Тернопільської області. Це єдина дорога в обхід міста Тернопіль, адже діюча об’їзна перебуває на балансі міста та з роками трансформувалася у звичайну вулицю зі щільною забудовою, великою кількістю перехресть, світлофорів і пішохідних переходів.
Р-41 забезпечує зв’язок між дорогами міжнародного значення М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська і М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, а відповідно транзит оборонних, гуманітарних, комерційних вантажів в обхід Тернополя.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.