У Чорткові відзначили десяту річницю Революції Гідності

Опубліковано в Новини 21.11.2023

Сьогодні, 21 листопада, на площі Героїв Євромайдану у Чорткові поблизу інсталяції загиблим у російсько-українській війні Героям громадськість вшанувала пам'ять людей, які віддали своє життя за свободу України.

Громадськість разом із отцями помолились за Україну, вшанували Небесне військо, запалили лампадки та поклали квіти до інсталяції, присвяченої Героям, повідомила Чортківська міська рада.

Україна зараз, як і тоді, десять років тому, продовжує боротись за свій європейський вибір та шлях, продовжує криваву боротьбу за свободу та незалежність нашої держави.

Ми вистояли, ми даємо гідну відсіч ворогу, ми метр за метром звільняємо нашу землю від московських окупантів. І ми віримо, ми знаємо, що перемога буде за нами, зазначили у міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.07.2024 soroka
Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади, - Кличко
Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.