Невчасно змінені колеса – причина аварії на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 21.11.2023

Двадцятого листопада близько 6 ранку на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, неподалік села Цебрів, водій автомобіля «Volkswagen LT 35» не врахував погодних умов, з’їхав у кювет і там перекинувся.

У результаті аварії, до лікарні потрапив житель Довжанки 1986 року народження.

Чергову ранкову автопригоду зареєстрували працівники поліції й в селі Глибочок. Там водій “Chevrolet Lacetti” допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки “Audi”. Із забоями та травмами до хірургічного відділення потрапила пасажирка з “Chevrolet”.

Не встиг вчасно “перевзути” свій автомобіль і водій “Nissan Qashqai”. Як наслідок, через погіршення погодних умов його транспорт занесло і він врізався в металеву огорожу. У травматології опинилася 18-річна пасажирка.

Близько 17:00 у селі Вишгородок водій автомобіля “Citroen BERLINGO” правим дзеркалом заднього виду зачепив перехожу. Жінка знаходилася на пішохідному переході. Їй надавали медичну допомогу.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.