У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику

Опубліковано в Новини 20.11.2023

У Заривинецькій гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Андрія Кобякова — випускника школи, який загинув 9 листопада 2022 року під час стрілецького бою поблизу с. Макіївка Луганської області. 

Встановили її на фасаді гімназії.

Про це повідомили у Бучацькій міській раді.

Почесне право відкрити меморіальну дошку надали матері та брату захисника.

— Рідні, працівники і учні школи, друзі, усі, хто зібрався на подвір’ї гімназії,  плакали, бо надто тяжким виявився біль втрати і надто свіжою рана  в серцях тих, хто знав Андрія Кобякова за життя. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали шану світлій пам’яті Андрія та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та єдність України, — кажуть у міськраді. — Перша вчителька згадувала  Андрія,  як доброго,  працьовитого, веселого, оптимістичного юнака, який завжди всім допомагав.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.