Український біатлоніст Дмитро Підручний розповів про свої особистісні та професійні зміни у житті

Опубліковано в Новини 17.11.2023

"Війна торкається кожного українця, кожен її переживає по-своєму. Вона точно внесла корективи в наші життя, змінила нас, зокрема мене. Це стосується як мого особистого  життя, так і  мого професійного спортивного життя.

Особливо складно, коли я перебуваю на змаганнях або ж тренувальних зборах за кордоном, у той час, як близькі – вдома, а друзі – на фронті. Ти постійно думаєш про війну, читаєш новини, намагаєшся підтримувати армію, донатити.

Я, як спортсмен-представник України, намагаюся показати свій максимум і доносити закордонним вболівальникам, спортсменам та журналістам актуальну інформацію про події в Україні, щоб вони не забували, що у нас триває війна, що ми потребуємо допомоги" - сказав Підручний.

Джерело: ua.tribuna.com/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.