Легендарний турнір «Тернове поле» збере у Тернополі кращих борців України

Опубліковано в Новини 16.11.2023
Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле» знову відбудеться у Тернополі.
 
Щороку ці змагання проводять у пам'ять про заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука. Цьогоріч організатори продовжують традицію. Водночас, у важкі часи боротьби української нації за волю та незалежність, турніром цьогоріч також вшановують пам’ять тернопільського спецпризначенця Віктора Мельниченка, який загинув у боях за Бахмут.
 
Життя капітана поліції Віктора Мельниченка, старшого інспектора 2-го відділу з проведення спеціальних операцій управління «КОРДу» ГУНП в Тернопільській області обірвалося 13 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
Турнір відбуватиметься з 16 по 18 листопада 2023 року за адресою: вул. Братів Бойчуків, 4-А, спортивний зал «КДЮСШ з ігрових видів спорту» Тернопільської міської ради.
 
– На жаль, минулого року у зв’язку з повномасштабним вторгненням ми не проводили турнір. Та цьогоріч вирішили відновити традицію, адже боротьба – один із найпопулярніших видів спорту у Файному місті,  зазначили організатори.
 
Головною суддею Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле» буде Тетяна Сікновенко.
 
Тетяна – суддя міжнародної категорії, тренер-викладач з вільної боротьби КДЮСШ № 1 міста Тернопіль.
 
– Бути головним суддею «Тернового поля» для мене - велика честь. Цей турнір має багаторічну історію розвитку вільної боротьби на Тернопільщині. Можу сміливо сказати, що ці змагання зберуть найкращих спортсменів з усієї країни. Конкуренція та видовищна боротьба гарантована! Запрошую усіх охочих відвідати змагання,  наголошує Тетяна Сікновенко. 
 
Цьогоріч «Тернове поле» відбудеться за підтримки Тернопільської міської ради та міського голови Сергія Надала. Меценатами стали тернопільські підприємці Андрій Ярема, Ігор Гуда та Юрій Ханін.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.