Дорожники розпочали асфальтування другої частини шляхопроводу біля Великого Глибочка на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 15.11.2023
Підрядна організація влаштовує розподільчу плиту на лівому проїзді 109-метрового шляхопроводу у складі траси Р-41 Обхід Тернополя. Розподільча плита приймає на себе динамічні навантаження від руху транспорту, її якість та міцність є запорукою тривалої експлуатації шляхопроводу.
Мостобудівники бетонують розподільчу плиту, а також проводять ремонтні роботи під штучною спорудою, інформують у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.
Нагадаємо, правий проїзд шляхопроводу вже відремонтовано. Напередодні там встановили металеве бар’єрне огородження та зовнішнє освітлення.
Нагадаємо, що шляхопровід поблизу Великого Глибочка востаннє ремонтувався більш як 40 років тому. Через загрозу руйнування споруди на стратегічній дорозі Уряд виділив фінансування на його невідкладний ремонт. Це важливо, адже траса Р-41 примикає до головних транспортних коридорів Тернопільської області: М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська і М-30 Стрий - Ізварине. Під час повномасштабної війни кількість транзитного транспорту на Р-41 значно зросла, а відповідно навантаження на шляхопровід.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.