Тернопільські поліцейські склали понад 4800 адмінпротоколів за фактами домашнього насильства

Опубліковано в Новини 12.11.2023
З початку року до територіальних відділів та відділень поліції Тернопільської області надійшло 7377 повідомлень про домашнє насильство.
За результатами перевірок поліцейські відкрили 259 кримінальних проваджень та склали понад 4800 адмінпротоколів на сімейних кривдників.
За даними управління превентивної діяльності, на обліках в територіальних підрозділах поліції області перебуває 2976 осіб, які вчинили домашнє насильство, з яких 387 жінки та 13 неповнолітніх.
Крім того, цьогоріч поліцейські винесли 1247 термінових заборонних приписів щодо кривдників, які передбачають різні обмеження для правопорушників: зобов’язання залишити місце проживання (перебування) постраждалої особи, заборона на вхід та перебування в місці проживання (перебування) постраждалої особи та заборона в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: 5 вересня передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал
5 вересня для потреб спецпідрозділу поліції передали ще 40 FPV-дронів. Наші специ будуть їх використовувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.