У закладах освіти Тернополя на випадок блекауту розгорнули 12 пунктів масового проживання

Опубліковано в Новини 11.11.2023

Один із пунктів масового проживання населення розміщений у центральній частині Тернополя – загальноосвітній школі №4.

Цей пункт у випадку критичної ситуації, коли буде відсутнє тепло, вода, електроенергія та газ, зможе надати тимчасовий прихисток мешканцям нашого міста.

У випадку надзвичайної ситуації школа припиняє працювати та стає пунктом масового проживання населення. Цей заклад забезпечений усім необхідним: є резервне живлення, польова кухня, вода, санвузол, пічки-буржуйки, спальні мішки, каримати, старлінки, дрова, вогнегасники, побутова хімія, засоби дезінфекції, аптечки тощо.

Окрім того, для мешканців будинку на вул. Юліуша Словацького, 8 провели навчання щодо послідовності дій, як потрібно поводитись у випадку надзвичайної ситуації. Відпрацювали також алгоритм дій для управителів та голів ОСББ з метою збереження внутрішньобудинкових мереж.

До слова, загалом на базі міських освітніх закладів розгорнуто 12 пунктів масового проживання мешканців у випадку, коли буде відсутня подача електроенергії, централізованого тепла, водопостачання та газу. 

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: 5 вересня передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал
5 вересня для потреб спецпідрозділу поліції передали ще 40 FPV-дронів. Наші специ будуть їх використовувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.