У Великоберезовицькій громаді попрощалися з 29-річним захисником України Юзьо Тарасом (фото)

Опубліковано в Новини 31.10.2023

В останню дорогу у селі Мишковичі Великоберезовицької громади провели 29-річного захисника України Юзьо Тараса Васильовича.

Про це повідомили у Великоберезовицькій селищній раді.

Попрощатися та віддати останню шану Герою, який у розквіті літ віддав життя за вільну і соборну Україну, зібралися рідні, друзі, сусіди, побратими, однокласники, представники влади, духовенства та громадськості.

Страшна війна забрала життя люблячого сина, доброго брата, найдорожчого чоловіка та вірного друга. Без батька залишився маленький синочок Дем’янчик, якому 1,7 р.

Тарас Юзьо народився 25 квітня 1994 року у селі Окопи Борщівського району. У 5-річному віці переїхав до села Мишковичі, де прожив своє коротке життя… Закінчив місцеву школу, здобув фах маляра-штукатура. Деякий час перебував на чужині, де познайомився з майбутньою дружиною Галиною. Разом повернулися в Україну і у 2021 році одружилися. Невдовзі у подружжя народився синочок Дем’ян. Тарас наполегливо працював, мріяв про великий будинок для своєї сім’ї, проте жорстока війна обірвала молоде життя.

З квітня 2023 року Тарас Юзьо захищав незалежність, волю, свободу і територіальну цілісність України від російських окупантів. У цій кривавій боротьбі воїн віддав найдорожче – власне життя…

Тарас Юзьо був гранатометником 3 мотопіхотної роти військової частини А2962. Загинув під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого мінометного обстрілу неподалік села Богданівка Донецької області.

Від імені Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України родині Героя передали прапор як символ Держави, якій він вірно та віддано служив…

У воїна залишились дружина Галина, син Демʼян, мати Наталія, батько Василь, брат Іван, який у лавах Збройних сил України обороняє Батьківщину від окупантів.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.