Чергові частини територіальних підрозділів поліції Тернопільщини отримали нові службові автомобілі

Опубліковано в Новини 31.10.2023
Нначальник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко вручив ключі від службових транспортних засобів керівникам територіальних підрозділів.
Автомобілі марки «Renault Duster» призначені для чергових частин відділів, відділень поліції та секторів поліцейської діяльності краю. Кросовери обладнані необхідними приладами та пристосовані до вимог поліцейської служби. Ці транспортні засоби сприятимуть більш оперативному виїзду правоохоронців на виклики. Поповнення автопарку стало можливим за сприяння керівництва МВС і Нацполіції України.
- Це не останні автомобілі, які ми отримуємо. Наступні уже в дорозі. Надалі плануємо забезпечити транспортними засобами групи реагування патрульної поліції усіх територіальних підрозділів поліції краю, - розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.