На Тернопільщині розширюється мережа Дія. Центрів

Опубліковано в Новини 27.10.2023
Розпочав роботу у форматі Дія.Центр ЦНАП Зборівської територіальної громади, 11-тий Дія.Центр в області.
Більше 20 тис. жителів громади та ВПО матимуть можливість отримати весь комплекс необхідних адміністративних послуг та скористатись супутніми сервісами.
Виконано ремонтні роботи, облаштовано безбар’єрні та комфортні зони очікування і обслуговування, дитячий куточок, персонал забезпечено сучасною технікою та обладнанням для якісного надання адмінпослуг, також облаштовано місце для самообслуговування та є можливість сплатити адмінзбір.
У Центрі можна отримати понад 300 адміністративних послуг, зокрема: у сфері реєстрації бізнесу та нерухомості, будівельні послуги, послуги ДРАЦС, земельних відносин, соціальні послуги, дозвільні документи тощо.
Також у Центрі функціонує консультативний пункт для бізнесу, а адміністратори надають консультації відвідувачам щодо користування Порталом Дія, допомагають з шерингом документів через мобільний додаток ”Дія„.
Відвідувачі можуть скористатися QR-кодом та залишити відгук щодо оцінки якості обслуговування. Це важливо для аналізу роботи Центру та підвищення ефективності та якості надання адмінпослуг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.