Громаду на Тернопільщині офіційно прийняли у Європейську асоціацію енергетичних міст “Energy Cities”

Опубліковано в Новини 26.10.2023

Чортківська громада стала членом Європейської асоціації енергетичних міст “Energy Cities”.

В італійському місті Модена відбулася міжнародна конференція «Grafting cities: cultiving our common future» («Міста для створення: культивуємо наше спільне майбутнє») за участі близько 400 учасників з різних країн Європи.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

— Учасники спільноти розглянули заявки від різних міст Європи, оцінили виконання домашнього завдання та в результаті офіційно прийняли два українських міста Чортків і Бердичів у це міжнародне об’єднання. Чортківська громада – поки що найменша громада з України у цій асоціації, кажуть у міській раді. Нашу команду з проекту Covenant of Mayors - East представляли міські голови та заступники міських голів з міст Хірдалана (Азербайджан), Поті, Руставі (Грузія), Іаловені, Сірети, Страсені (Молдова) та Чорткова, Калуша, Кременчука, Самбора, Звягеля (Україна).

Багато спікерів в своїх виступах акцентували увагу на ситуації в енергетичній сфері України на фоні терористичних атак російської федерації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.