Двоє пішоходів отримали травми у ДТП на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 26.10.2023

Дві дорожньо-транспортних пригоди трапилися на дорогах Тернополя та області 24 жовтня. В обох під колесами авто опинилися пішоходи.

На автодорозі Стрий-Кропивницький-Ізварине, неподалік села Дибще Козівської громади, водій автомобіля “Peugeot J5″ за межами пішохідного переходу збив чоловіка 1993 Потерпілого з переломами та забоями госпіталізували.

Про збитого пішохода на лінію “102″ повідомив кермувальник “Dacia Logan”. При виїзді слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що чоловік, керуючи автомобілем та рухаючись заднім ходом, не помітив і здійснив наїзд на 67-річну тернополянку. Жінку доправили до лікарні, але не госпіталізовували.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Обидва факти слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.