У ЗУНУ презентували навчальний посібник про українську наукову мову

Опубліковано в Новини 18.10.2023
У залі електронних ресурсів Західноукраїнського національного університету презентували навчальний посібник «Українське наукове слововживання як розвиток засобів українсько-мовного способу мислення».
 
Це книга доктора технічних наук, професора, директора інституту інженерної механіки, автоматизації та комп‘ютерно-інтегрованих технологій Національного лісотехнічного університету України Ігоря Ребезнюка.
 
– Колектив класичного університету Тернополя робить все для того, щоб студенти мали можливість навчатися. Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати не в онлайн-режимі, а в аудиторіях, переймати досвід, щоб потім відбудовувати та відновлювати нашу державу. Спасибі Ігорю Тарасовичу, за те, що він допомагає молоді вдосконалювати свої навички й всебічно розвиватися, – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов.
 
Студенти та викладачі переглянули презентацію, вивчили як правильно розмовляти українською мовою.
 
Зустріч організував колектив відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.