Посварився з дружиною і вирішив покінчити з життям: у Тернополі поліцейські врятували чоловіка від самогубства

Опубліковано в Новини 17.10.2023

Закінчити життя самогубством мав на меті 35-річний житель обласного центру. Проте йому завадили це зробити працівники Тернопільського райуправління поліції.

Правоохоронці спільно із представниками добровольчого формування територіальної громади “Правоохоронець” несли службу на залізничному вокзалі. Обходячи територію, вони помітили чоловіка напідпитку – він кричав та жалівся на життя. Поліцейські перевірили документи й відпустили його.

Проте за деякий час один із патрульних вирішив переконатися, що з чоловіком усе гаразд. Коли він вийшов на платформу, то помітив, що на колії хтось лежить, а з іншого боку наближається потяг.

Працівник поліції відтягнув тернополянина, хоча той чіплявся руками за рейки. Чоловік зізнався, що посварився з дружиною і вирішив покінчити з життям.

Його завели на поліцейську станцію та викликали швидку.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.