Тернополянка віддала шахраям майже 10 000 гривень

Опубліковано в Новини 10.10.2023
До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від 34-річної жительки обласного центру про те, що невідома особа під приводом надання їй допомоги в онлайн заробітку видурила у неї майже 10 тисяч гривень.
Зі слів жінки, в одній з соцмереж вона знайшла оголошення про додатковий дохід. Перейшла за посиланням та у месенджері почала переписуватися з невідомим чоловіком. Він запропонував їй вкласти гроші в товар і отримувати відсотки від його продажу. Жінка спробувала і спочатку дійсно отримала невеликий прибуток. Відтак вирішила інвестувати більшу суму у справу - перерахувала на рахунок незнайомця майже 10 тисяч гривень. Проте після цієї трансакції «роботодавець» більше на зв'язок не виходив.
Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.