На Тернопільщині з незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на понад півтора мільйона гривень

Опубліковано в Новини 10.10.2023

На Тернопільщині триває операція «Акциз». Її основна мета – припинити нелегальну торгівлю без сплати податків на ринках пального, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів.

У неділю, 8 жовтня, в обласному центрі співробітники управління патрульної поліції виявили водія, який перевозив підакцизну продукцію.

Патрулюючи на вулиці Поліській, інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль “Renault”. Під час спілкування з патрульними керманич помітно нервував, тож поліцейські вирішили оглянути транспортний засіб.

У багажному відсіку автомобіля правоохоронці знайшли 13 ящиків з рідиною для електронних цигарок без марок акцизного збору. Загальна вартість товару – 1 548 750 гривень.

Щодо водія поліцейські склали адмінпротокол відповідно до статті 164-5 (транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.