У громаді на Тернопільщині молитимуться за полеглого захисника Сергія Мальованого

Опубліковано в Новини 09.10.2023

Поминальна служба Божа відбудеться у п’ятницю, 13 вересня, о 9 год. у церкві Різдва Пресвятої Богородиці с. Звиняч.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Мальований Сергій Васильович народився 4 лютого 1988 року в с. Звиняч. Навчався в місцевій школі. Пізніше вступив до Прикарпатського університету ім. В.Стефаника і отримав вищу освіту за спеціальністю «Право». В 2009 році вступив у Одеську національну академію і здобув освіту за спеціальністю «Правознавство».

В 2010 році одружився і переїхав жити в м. Чортків. В шлюбі народилось двоє синів.

До війни працював у Чортківському районному відділі поліції, згодом – на підприємстві «СЕ Борднетце-Україна». Сергій 7 березня 2022 року вступив до Чортківської тероборони. На фронті був водієм стрілецької роти в/ч А-7167,   кажуть у міській раді. – Загинув 13 жовтня 2022 р. під час виконання бойового завдання в селі Роздолівка Бахмутського району Донецькій області. У воїна залишилась матір та батько, дружина, двоє дітей, сестра.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.