Оперативники Тернополя розшукали чоловіка, який обкрадав водомати

Опубліковано в Новини 07.10.2023

Упродовж двох місяців 39-річний чоловік обкрадав свого колишнього роботодавця.

Із заявою до поліції звернувся місцевий підприємець. Чоловік повідомив, що з його водоматів, встановлених на масиві “Дружба”, невідомі викрадають гроші.

Частину крадіжок зафіксували камери відеоспостереження.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції вийшли на слід підозрюваного, а після того, як зібрали достатню доказову базу і встановили його місцеперебування, прийшли до нього з підозрою.

У ході розслідування з’ясувалося, що зловмисник після звільнення мав ключі від водоматів і впродовж дня ходив на “заробітки”.

За серпень-вересень із шести водоматів він викрав понад 11 тисяч гривень.

Чоловік у скоєному зізнався. У поле зору правоохоронців він потрапляє вперше. Тернополянину оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.