У замку на Тернопільщині від тепер є тематичні фотозони

Опубліковано в Новини 06.10.2023

На Території Бережанського замку облаштували 4 тематичних фотозони.

Про це повідомили у Державному історико-архітектурному заповіднику у м. Бережани.

Запрошуємо насолодитися ще такими теплими осінніми днинами під час відвідин Бережанського замку та пропонуємо для створення незабутніх світлин тематичні фотозони, – кажуть у заповіднику.

Усього створено чотири фотозони.

«Середньовічна вітальня» - дозволить Вам відчути себе гостями у покоях Синявських – володарів стародавнього замку. Інтер’єр для локації створила Олена Різник, керівник зразкового молодіжного театру «Взори.

«Замок в осінніх барвах» - завдяки композиції із сіна та гарбузів кожен з бажаючих створить яскраву тематичну фотосесію. До організації локації долучилися Іван Бойко, керівник ТОВ «Жива Земля Потутори», Оксана Грабар, староста села Посухів, та волонтерка Оксана Муравльова.

«Сильні, бо незламні» - незважаючи на війну, в Бережанському замку у співпраці із волонтерами проводяться благодійні заходи для підтримки ЗСУ та ВПО. На цій локації ви зможете зробити фото із «німими свідками» сьогоднішньої війни – гільзами від різних видів зброї, які були передані завідувачкою неврологічного відділення Бережанської районної лікарні Наталією Онишків. Неповторний та унікальний розпис на кожній гільзі створила художниця Віта Перфецька-Білоус.

«До глибин» - як у давні часи криниця відігравала важливу роль у безпеці замку Синявських, так і зараз вона притягує кожного відвідувача. Декоруванням замкової криниці завдячують працівниці Заповідника Ганні Олексів та волонтерці Ніні Іванишин.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.