На Тернопільщині триває набір до об'єднаної штурмової бригади Нацполіції України "Лють

Опубліковано в Новини 06.10.2023

Відсіч та стримування збройної агресії РФ проти України, штурмові дії, аерозвідка, знешкодження диверсійних груп і незаконних збройних формувань ворога, знищення противника - усе це основні завдання, бійців штурмової бригади Нацполіції "Лють". Проєкт "Гвардія наступу" продовжує набір добровольців до воєнізованого підрозділу поліції на вакантні посади поліцейських та інспекторів.

Як розповів під час зустрічі з працівниками Тернопільського районного управління поліції поліцейський Управління поліції особливого призначення штурмового полку «Цунамі» Віталій Тиндик, "Лють" – це один з кращих підрозділів, де цінують людей і проводять комплексне навчання.

Бійці цієї бригади виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Це вольові й вмотивовані воїни, які довели, що можуть нищити ворога на всіх фронтах.

Штурмові бригади формуються з числа поліцейських та з цивільних громадян. Основна вимога до кандидатів: висока мотивація нищити ворога. Нових кандидатів, які пройдуть відбір, чекає високоякісна підготовка та гідне грошове забезпечення.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.