У тернопільській лікарні швидкої допомоги відкрили капличку (фото)

Опубліковано в Новини 06.10.2023

Відтепер у стінах Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги є капличка, де пацієнти можуть знайти душевний спокій та помолитися.

28 вересня відбулось відкриття та освячення цього особливого місця. Чин освячення здійснив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Владика Василь (Семенюк).

– Кожен християнин розуміє, що віра є однією з найсильніших опор у важкі моменти життя. Вона нагадує нам, про існування див і про те, що Бог дарує свою благодать кожному на землі. 

Усі хто відчуває, що має потребу в роздумах та молитві, може завітати до нашої каплички. Нехай вона служить місцем спокою та віри для всіх, хто приходить, щоб знайти силу у важкі моменти життя, – повідомляють в лікарні.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.