У ЗУНУ вручили дипломи слухачам Школи польського та європейського права

Опубліковано в Новини 02.10.2023
 
Нещодавно на юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету відбулося вручення дипломів випускникам Школи польського та європейського права 2022-2023 н.р. та відкриття нового навчального року.
У заході взяли участь почесний професор ЗУНУ, професор Ягеллонського університету (Польща) та Оснабрюцього університету (Німеччина) Фридерик Цолль, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, т.в. о. декана ЮФ Надія Москалюк, керівниця Школи польського та європейського права Людмила Саванець, координаторка Тетяна Подковенко, викладачка курсу «Польська юридична термінологія» Тетяна Юрчишин, викладачі та студенти класичного університету Тернополя.
Також у межах зустрічі присутні дискутували над проблемною лекцією професора Фридерика Цолля «Приватне право ЄС: перспективи розвитку».
Враженнями від навчання у школі та проходження стажування у адвокатських канцеляріях Польщі, навчального візиту у Верховний суд Польщі поділилися найуспішніші випускниці цьогорічної програми – Катерина Гулик та Вікторія Піптуга.
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.