Тернопільщина готова до опалювального сезону на 100%

Опубліковано в Новини 02.10.2023
В прийдешньому опалювальному періоді працюватиме понад 1200 котелень.
Джерела тепла будуть диверсантами. Частина котелень працюватиме на газі, частина на деревному паливі, вугіллі, деякі на електриці та інших альтернативних видах палива.
Генераторами на сьогодні забезпечено десятки котелень та більше 1000 об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, бюджетних установ та організацій, які дозволять працювати в разі відключення електроенергії.
Також органами місцевого самоврядування та районними військовими адміністраціями розроблені та затверджені плани дій при виникненні непередбачуваних ситуацій та можливих атак з боку російської федерації.
 
Джерело: ТОВА
 
 
 
 
Усі реакції:
33
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.