У Тернопільській громаді ще 11 учасників бойових дій отримають грошову компенсацію за земельні ділянки

Опубліковано в Новини 02.10.2023

З метою забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» права на одержання земельних ділянок, виконавчий комітет міської ради затвердив протокол постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради.

Відповідно до даного рішення, ще 11 учасників бойових дій отримають грошову компенсацію за земельні ділянки у розмірі 93 884 грн кожний. Загалом з бюджету міста Тернополя компенсацію за землю отримали 260 учасників бойових дій.

Кошти виплачуються у першу тим учасникам бойових дій, яким потрібні кошти на лікування, на підставі протоколу постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.