На Тернопільщині запрацює 135 "пунктів незламності"

Опубліковано в Новини 15.09.2023
Заступник начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський провів нараду щодо організації розгортання та функціонування на території області пунктів незламності.
Продовжується робота для забезпечення функціонування об'єктів, які перебувають у режимі "Готові до відкриття у разі необхідності", оскільки актуальним питанням залишається укомплектування пунктів незламності відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.12.2022 № 1401 ,,Питання організації та функціонування пунктів незламності''.
Усім територіальним громадам дано доручення провести інвентаризацію наявного матеріально-технічного ресурсу, обладнання та оснащення всіх пунктів незламності, що переведені у режим готових до відкриття, а також проаналізувати стан надання послуг населенню в пунктах, що працюють в постійному режимі.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.