Спершу – підтримка фронту: у Тернополі відбудеться мітинг проти безглуздих закупівель

Опубліковано в Новини 12.09.2023

У четвер, 14 вересня, тернополян запрошують на акцію протесту під міську раду.

Організатори вимагатимуть від мерії спрямовувати усі кошти виключно на перемогу, а не на безглузді закупівлі, які не є першочерговими.

Відбудеться акція о 17:30. Про це повідомила у соцмережах Оля Тимошенко.

Складається враження, що наша влада і центральна, і місцева відірвана від реальності. Треба їм дохідливо пояснити, що НЕ МОЖНА використовувати під час війни гроші на ремонти доріг, бруківку, стадіони, барабани, ялинки та ін. Вважаю, що ми зобов'язані стати на захист тих, хто нас захищає. Якщо ремонти - то школи, садочки, лікарні, реабілітаційні центри, бомбосховища! Якщо дороги - то доступне середовище! І тільки так. Все інше - в режимі жорсткої економії і контролю суспільства,наголошують організатори.  

Для того, щоб донести свою позицію, усіх охочих запрошують прийти в четвер, 14 вересня, під міську раду в Тернополі о 17:30.

Подібні акції вже відбуваються в Одесі, Львові та Києві.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.