У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну

Опубліковано в Новини 12.09.2023

Днями у Заліщиках відкрили меморіальну дошку полеглому воїну Віталію Рогацькому,  який загинув під час виконання бойового завдання.

Про це розповіли у Заліщицькій міській раді.

– Достойний, чесний, справедливий і мужній, саме такого запам’ятають Віталія всі, хто його знав. З дитинства рідні виховували в ньому відчуття патріотизму та любові до своєї держави. Віталій обрав шлях Воїна, шлях сильного та справжнього чоловіка. Його ім’я назавжди вписане в історію України як захисника і Героя, який віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України, – кажуть у міській раді. – На жаль, війна забирає найкращих. Історія сьогодні пишеться кров’ю найкращих синів України. Нехай світлою буде пам’ять про Віталія.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.