Президент України Володимир Зеленський поспілкувався із студентами-спортсменами ЗУНУ

Опубліковано в Новини 11.09.2023
 
Напередодні Дня фізичної культури та спорту президент України Володимир Зеленський поспілкувався із студентами 29 закладів вищої освіти України, де здійснюється підготовка за спеціальністю «Фізична культура і спорт».
 
Юнаки та дівчата Західноукраїнського національного університету, викладачі кафедри фізичної реабілітації і спорту, проректор з  науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов мали можливість почути виступ президента й взяти участь в обговоренні проблем та перспектив розвитку студентського спорту в Україні під час повномасштабної війни росії проти України. 
 
– Кожного разу, коли підіймається український прапор завдяки вашим перемогам, є відчуття великої поваги й гордості. Я хочу подякувати вам від усіх українців, які мають змогу відчувати це. Тому що прапор підіймається до вершини. Це означає момент перемоги, –зазначив Володимир Зеленський.
 
Президент наголосив на тому, що українські спортсмени слугують взірцем для дітей, які прагнуть на них рівнятися. Також він запевнив, що Українська держава й надалі підтримуватиме спортсменів і попри численні виклики не залишить спорт поза увагою.
 
Володимир Олександрович нагородив кращих спортсменів та висловив усім подяку за промоцію України на світовій спортивній арені.
 
Під час діалогу обговорювали важливі питання підтримки закладів освіти, що знаходяться у прикордонних областях, реабілітації на базі закладів освіти постраждалих від війни, бачення майбутнього студентського спорту й популяризації фізичної активності серед молоді та усіх інших вікових категорій, оздоровлення нації.
 
Глава держави також наголосив, що велика перемога України складається з перемог у різних сферах, зокрема й спортивні звитяги мають великий вплив!
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.