У Тернополі на маршруті №19 працюватимуть нові низькопідлогові автобуси

Опубліковано в Новини 07.09.2023

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 01.11.2021 №980 «Про запровадження покілометрової оплати за надані  транспортні послуги».

Відповідно до рішення, уповноважити управління транспортних мереж та зв’язку, при здійсненні перевезень автобусами великого класу (дизельне паливо), в разі надходження відповідного письмового звернення від Перевізника, розрахунок розміру покілометрової оплати за надані транспортні послуги проводити у розмірі як для автобусів середнього класу шляхом укладання додаткової угоди.

Враховуючи прийняття даного рішення, на маршрутній мережі громадського транспорту працюватимуть нові великовмістимі низькопідлогові автобуси «MAN Lion's City». Зокрема, нові одиниці транспорту виїдуть на маршрут №19 , які перевізник ТОВ «Менс- Авто» придбав за власні кошти.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.