Крути не крути, а за "комуналку" в установах тернополяни платитимуть із комісією

Опубліковано в Новини 22.02.2017

Лише в чотирьох установах тернополяни можуть оплатити комунальні послуги - це УДППЗ Укрпошта, АТ «Ощадбанк», «Приватбанк» та «А-Банк». Всі вони мають комісію.

В «Укрпошті» комісія становить не менше 3 гривень і збільшується у відповідності від суми платежу (Зокрема, до 400 гривень – 1,5%, від 400 гривень до 1000 гривень – 1%, понад 1000 гривень – 0,8%.

В «Ощадбанку» комісія також становить неменше 3 гривень, якщо сплачувати за "комуналку" через онлайн-сервіс «Ощад24/7». Якщо ж сплачувати через касу, то комісія дорівнюватиме 10 гривень. Крім того, тернополянам доведеться додатково заплатити ще 10 гривен за послугу з вивезення твердих побутових відходів.

Найменша комісія у «Приватбанку» - 1 гривня при здійсненні оплати за комунальні платежі за допомогою сервісу «Приват24» та 2 гривні у разі сплати за послуги в терміналі самообслуговування та 3 гривні при оплаті у касі відділення. Такі самі умови пропонує і «А-Банк».

Усі інші банки не надають послуги з оплати за комунальні платежі за системою «єдина квитанція». Все-таки у них можна оплатити за комунальні платежі, але вони вказують цю послугу як «оплата за переказ коштів». У цьому випадку комісія становитиме не менше 6 грн.

Єдиний варіант, як оплатити за комунальні платежі без комісії – це скористатися онлайн-сервісом сервіс оплати за комунальні платежі Eps.te.ua . Для оплати тернополянам необхідно мати будь-яку картку Visa або MasterCard, а квитанції після оплати прийдуть користувачам на електронну пошту. Також через цей сервіс можна дистанційно подати показники за газ, електроенергію, водопостачання, тощо.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.