Тернопільські митники завадили місцевому "бізнесмену" незаконно перевезти до США товари народного вжитку

Опубліковано в Новини 02.08.2023
Під час відправлення товарів “широкого вжитку” до Америки, фізичною особою-підприємецем до митного контролю подано митну декларацію та товаро-супровідні документи.
В результаті спрацювання системи управління ризиками, працівниками управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил і митного поста ретельно опрацьовано документи після чого було прийнято рішення про необхідність та доцільність проведення поглибленого митного огляду контейнера та самого вантажу.
Під час проведення такого огляду, посадовими особами виявлено товари зокрема: друкарські видання художнього та релігійного спрямування, маскувальні халати, косметичні препарати, інвентар для лазні, приладдя для приготування їжі на відкритому повітрі, які були майстерно приховані від митників.
Таким чином, особою вчинено дії, які призвели до порушення митних правил, передбачених ч.1 ст. 483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Виявлені товари (предмети правопорушення) вилучені на склад митниці до рішення суду.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Джерело: Тернопільська митниця

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.