У Тернополі працюватиме ще одне "Соціальне таксі"

Опубліковано в Новини 24.07.2023

Міста-побратима та партнери Тернополя продовжують допомагати нашому місті. Нещодавно, із міста Ерфтштадт (Федеративна Республіка Німеччина) для міського територіального центру передано спеціальний автомобіль, який буде використано для надання послуг з перевезення маломобільних груп населення та людей з інвалідністю – Соціальне таксі.

Транспортний засіб обладнано кріслами для перевезення маломобільних людей, вони також будуть зніматися, щоб здійснювати перевезення громадян на візочках. Задля безпеки всередині авто обладнані ремені, що триматимуть візок під час руху.

У місті це третій автомобіль, який буде працювати як Соціальне таксі. Основне завдання таких автомобілів передбачається у перевезенні громадян з маломобільних груп населення та людей з інвалідністю до лікарень чи інших соціальних установ. Функціонуватиме автомобіль вже від сьогодні, 24 липня.

До слова, диспетчерська служба, яка приймає дзвінки від тернополян, працює на базі терцентру. Контактні телефони для надання послуг: (067) 461-10-75 або (0352) 23-56-68.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.