Живим ланцюгом зустрічали на Тернопільщині загиблого бійця АТО

Опубліковано в Новини 22.03.2016

На Зборівщині зустріли тіло воїна.

Як йдеться на сайті Зборівської РАД, знову сльозами-дощем вмивається сіре, похмуре небо, краплі-сльозинки невпинно стікають додолу, де зовсім скоро рідна Зборівська земля прийме до свого лона тіло вірного захисника неньки-України – Ігоря Яцунди.

Сьогодні, 22 березня 2016 року, Зборівщина зустріла тіло старшого сержанта Ігоря Яцунди,  жителя с. Присівці, який загинув в зоні АТО. Мешканці Зборова, керівництво району та міста на колінах з лампадками в руках зустріли кортеж з тілом загиблого воїна. Земляки утворили живий ланцюг.

Нагадаємо, Ігор Яцунда був старшим такелажником такелажного взводу військової частини В 1428.

Панахиду за загиблим відслужать сьогодні о 20.00 год. в с. Присівці. Похоронять Ігоря Яцунду завтра, 23 березня, о 12.00 на сільському цвинтарі.

Нагадаємо, загинув Ігор Яцунда 19 березня, виконуючи службові обов'язки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.