В Ігровиці на Тернопільщині попрощалися з Героєм Андрієм Кулецьким

Опубліковано в Новини 06.07.2023

В останню дорогу 5 липня провели полеглого захисника України, уродженця селища Велика Березовиця Кулецького Андрія Миколайовича.

Попрощатися з Героєм у селі Ігровиця Білецької громади, де проживав воїн, зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, односельчани, представники влади, духовенства і громадськості, повідомляє Великоберезовицька селищна рада.

Андрій Кулецький (1986 р.н.) був старшим солдатом і старшим водієм розвідувального відділення. Загинув 29 червня 2023 року від важких поранень внаслідок ворожого танкового обстрілу позицій на Запоріжчині.

Україна втратила одного з кращих Синів, справжнього патріота та мужнього воїна. Не стало люблячого сина, чоловіка та батька… зазначають у селищній раді.

Від імені Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України родині Героя передали прапор як символ Держави, якій він вірно та віддано служив.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Фото: Великоберезовицька селищна рада 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.