Тернопільські віндсерфінгісти здобули шість медалей на чемпіонаті України

Опубліковано в Новини 05.07.2023

 

Впродовж чотирьох днів Тернопіль приймав чемпіонат України з вітрильного спорту в класах вітродошок «IQ FOIL» та «Techno-293». 

Відбувалась регата на акваторії Тернопільського ставу. 

За різних погодних та вітрових умов вдалося провести 12 перегонів.

Тернопільські спортсмени на змаганнях гідно представили місто.

Про це розповіли у  ТОВ КФВС МОН України.

– Чемпіоном України серед чоловіків став кандидат в майстри спорту, студент ЗУНУ, тернополянин Тігран Данієлян, який виконав, завдяки такому результату, норматив майстра спорту. Бронзовим призером, поступившись супернику з Дніпра Олександру Менделенку, був майстер спорту Мар’ян Воловець. Серед жінок чемпіонкою України стала кандидат в майстри спорту, випускниця ТСШ №3 Аліна Нижегородова. Серед юніорів до 19 років срібну нагороду здобув кандидат у майстри спорту, студент Фахового коледжу економіки права та інформаційних технологій ЗУНУ Тимур Данієлян. Усі спортсмени - вихованці відділення вітрильного спорту КУТОР ШВСМ, – кажуть у ТОВ КФВС МОН України.

Серед юнаків у класі «Techno-293» перше та друге місця посіли, відповідно, учень Тернопільської школи-ліцею №6 імені Назарія Яремчука Дем’ян Варода та учень ТСШ №3 Платон Кушик. Юні спортсмени є вихованцями відділення віндсерфінгу КДЮСШ з водних видів спорту ТМР. Тренер тернопільських віндсерфінгістів Олексій Нижегородов.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.