У лановецькому зооботсаду розпивають алкоголь та залишають сміття

Опубліковано в Новини 05.07.2023

Лановецький зооботсад – не місце для розпивання спиртного, не смітник, не місце риболовлі!

На цьому наголошують у Лановецькій міській раді, адже після вихідних комунальникам довелося прибирати наслідки бурхливих вихідних містян у місцевому парку.

Прикро, що сьогодні мешканці нашої громади вирішують провести свої безтурботні будні та вихідні, випиваючи привселюдно спиртні напої, забруднюючи навколишнє середовище та виловлюючи рибу у водоймах, що знаходяться в зооботсаді. На території парку є сміттєві баки, урни, тож не так важко використовувати їх за призначенням – не випробовувати свою влучність, а ціленаправлено викидати туди сміття, – повідомляють у Лановецькій міській раді.

Також в установі зазначають, що камер у кожній альтанці і над кожною лавочкою немає.

– Уже неодноразово зазначали, що ми не перетворюватимемо нашу громаду на знімальний майданчик, де кожен рух фіксуватиметься. Вкотре звертаємось! Поважайте природу, працю інших та самих себе! Будьте гідними та цивілізованими, користуйтесь благами суспільства з користю, а не зі шкодою, підсумували у міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.