Перед бійцями 83 батальйону виступили артисти «Культурного Десанту»

Опубліковано в Новини 03.07.2023

«Наша зброя — мистецтво і любов до власної культури. Ми підіймаємо бойовий дух та доводимо, що бути українцем — це круто»!

Під такими гаслами перед бійцями 83 батальйону виступили артисти «Культурного Десанту».

Про це повідомили на сторінці 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

«Культурний Десант» працює вздовж усієї лінії фронту та у місцях реабілітації для військових і активно допомагає підтримувати бойовий дух та морально-психологічний стан бійців. Проєкт народився на третій день повномасштабного вторгнення обʼєднавши артистів, музикантів, поетів, композиторів, митців з чіткою громадянською позицією.

У складі підрозділу Іван Симоровський, Мирослав Кувалдін, Михайло Олійник, Валерій Дзех, Мойсей Бондаренко, Артем Познанський, Дмитро Герчанівський, Павло Вишебаба, Роксолана Алієва, Анатолій Грабовий, Саша Вишебаба, Миколай Сєрга, Yarmak та інші.

На рахунку Культурного Десанту — понад 1000 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в частинах рятувальників, та в деокупованих українських містах. Культурний Десант є ініціатором мистецьких, психологічних та освітніх проєктів, які змінюють нашу країну вже сьогодні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.