Знайома схема: на Тернопільщині посадовці розтратили гроші, виділені на дитсадок

Опубліковано в Новини 15.02.2017

В сумі понад 350 тисяч гривень.

Теребовлянською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені у великих розмірах), повідомила прес-служба прокуратури Тернопільскої області.

Розслідуванням встановлено, що службові особи одного з товариств розтратили бюджетні кошти, виділені у жовтні 2016 року на реконструкцію адмінбудівлі під дитячий садок у Козівському районі Тернопільської області.

Відповідно до договорів, укладених з товариством, ремонтні роботи щодо реконструкції мали б закінчитись до кінця минулого року, однак на даний час роботи не виконані в повному обсязі, дитячий садочок в експлуатацію не введений. Збитки, завдані незаконними діями службовців становлять понад 350 000 грн.

Злочин викрито спільно з працівниками Служби безпеки України. Досудове розслідування триває.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.