У Тернопільській області тривають профілактичні рейди із запобігання продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім

Опубліковано в Новини 20.06.2023
Працівники ювенальної поліції Бережанщини, спільно з шерифами Юнацького корпусу поліції та представниками міської громадської організації "Рідне місто" провели профілактичні заходи в місцевих закладах торгівлі та громадського харчування.
Учасники рейду пройшлися місцевими крамницями й нагадали продавцям про відповідальність за продаж особам, які не досягли 18 років, алкогольних та тютюнових виробів.
В кожному торговельному закладі правоохоронці та їх юні помічники залишили
інформаційні пам’ятки, як нагадування продавцям та неповнолітнім покупцям про встановлену заборону та юридичну відповідальність за її порушення.
Ювенальні поліцейські нагадують батькам цікавитися дозвіллям своїх дітей, спілкуватися з ними на теми безпечної поведінки та здорового способу життя.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.