У госпіталі на Тернопільщині воїн повінчався з коханою

Опубліковано в Новини 19.06.2023

У Заліщицькому обласному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих обвінчалося подружжя – Андрій та Анна Ісакові.

Андрій – учасник АТО, військовослужбовець, який проходить курс реабілітації у військовому госпіталі в Заліщиках, а Анна з донькою приїхала з Херсонщини, щоб бути поряд з коханим. Це посприяло військовому стати на ноги, адже він не хотів щоб маленька донечка бачила, як пересувається на візочку. 

Про це розповіли у Заліщицькій міській раді.

Андрія війна застала в Польщі, але з першого дня він поїхав в Україну боронити рідний край. Обороняв Бориспіль, згодом звільняв Київщину, Харківщину. З – під Ізюма їхній підрозділ перекинули в район Соледара – Бахмута. Коли повертався з похорону кращого друга, зворотньою дорогою завантажився боєприпасами. На слизькій дорозі автівка перекинулася, внаслідок чого отримав важку травму ноги. Від 22 січня - по лікарнях, з Тернополя потрапив у Заліщики. Тепер фактичного вчиться заново ходити, –  кажуть у міській раді.

За словами воїна, йому та рідним у Заліщиках сподобалося, саме тому шлюб у храм вирішили взяти саме тут.

Таїнство вінчання провів парох Парафії Покрови Пресвятої Богородиці у м. Заліщики - отець Іван Сендзюк у каплиці на території КНП "Заліщицького обласного госпіталю інвалідів війни та реабілітованих» .

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.