З тернопільського ставу витягли переохолодженого гідроцикліста

Опубліковано в Новини 22.03.2016

Через необережність чоловік злетів з водного скутера у холодну воду.

21 березня до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що у воді гребного каналу Тернопільського ставу перебуває людина – потрібна негайна допомога рятувальників, повідомила прес-служба ДСНСУ області.

На виклик вирушило чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як вдалось з’ясувати  потерпілим виявився житель м.Тернопіль, 1991 року народження, який опинився у воді внаслідок порушення правил поведінки на воді під час катання на водяному скутері (гідроциклі). На момент прибуття рятувальників він перебував у воді на відстані близько 150 м від берега.

Внаслідок переохолодження знесилений чоловік не міг ані самостійно вибратись з води на скутер, ані дістатися до берега – сили з кожною хвилиною покидали його. Будь-якої миті людина могла загинути.

За допомогою рятувального човна працівники ДСНС дістались до потерпілого, дістали його з води та доправили до берега, де вже очікувала карета швидкої. З ознаками переохолодження чоловіка госпіталізовано до лікувального закладу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.