Учні та студенти можуть безкоштовно їздити у комунальному громадському транспорті Тернополя і під час літніх канікул

Опубліковано в Новини 14.06.2023

У Тернополі впродовж літніх канікул проїзд у комунальному громадському транспорті для учнів та студентів освітніх закладів Тернополя буде безкоштовним.

Вартість проїзду в усьому громадському транспорті для усіх категорій населення, окрім студентів та учнів, однаковий:

- «Соціальною картою Тернополянина» - 8 грн;

- Неперсоніфікованим електронним квитком – 9 грн;

- Банківською карткою чи пристроєм з технологією NFC – 10 грн.

Різниця у тарифах є для учнів та студентів.

Зокрема:

  • у  комунальному громадському транспорті автобусні маршрути №№1А, 32, 35 (великі червоні автобуси), №№4, 6, 6А, 9, 21, 23, 29, 31, 37 (середні автобуси білого кольору), №№ 20, 20А, 38  (середні автобуси світло-зеленого кольору) проїзд для учнів та студентів - безоплатний (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»)
  • у маршрутах, де номер маршруту на зеленому фоні - проїзд для учнів та студентів становить 4 грн (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»)
  • у маршрутах, де номер на жовтому фоні – проїзд для учнів – 4 грн на період навчального року, окрім канікул (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»). Для студентів пільг у цьому типі громадського транспорту не передбачено.

Відстежити рух громадського транспорту можна у мобільному додатку «е-Тернопіль». Щоб почати користуватися сервісом «Де транспорт» необхідно завантажити застосунок на операційній системі Android або на iOS.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.